Katja Schuurman

Mannen

De scheiding van Freek van Noortwijk heeft er emotioneel behoorlijk ingehakt, maar enkele maanden later lacht het leven Katja Schuurman weer toe. ”Ik ben gelukkig”, verzekert ze ons. Voor een nieuwe man in haar leven is nog geen ruimte. ”Ik moet er niet aan denken”, laat Katja weten. Al voegt ze er in één adem aan toe wel open te staan voor een wild avondje met een leuke vent. Als-ie de volgende ochtend zijn biezen maar weer pakt.

Wie de laatste jaren zijn biezen meer dan eens heeft gepakt, is natuurlijk André Hazes. Hij liet zich volop verleiden door mooie dames, zag menig slaapkamer vanbinnen, maar vertrok ook weer met het grootste gemak. Telkens weer lijkt André tot het besef te komen dat hij toch
het allerliefst met zijn ex-verloofde Monique onder een dekbedje kruipt. De twee lijken gewoonweg niet zonder elkaar te kunnen. In Amerika werken ze momenteel aan een verzoening.
Volgens insiders plannen ze daar in alle rust hun bruiloft. Hoelang zal hun relatie deze keer standhouden? Een vos verliest immers nooit zijn streken… Maar dat lijkt Moon voor het gemak compleet vergeten te zijn. Ze lijkt er veel – zo niet alles – voor over te hebben om mevrouw Hazes te worden. Mocht hun relatie wederom op niets uitlopen, dan kan ze niet zeggen dat we haar niet gewaarschuwd hebben.

Waar veel BN’ers met bloedspoed naar het altaar willen rennen, had tv-kok Rudolph van Veen absoluut geen haast. Hij heeft maar liefst twintig jaar gewacht voor hij een ring om de vinger van zijn grote liefde Simone schoof. Maar nu is hij dan ein-de-lijk officieel haar man. Party was aanwezig op het spetterende huwelijksfeest!

Dirk Zeelenberg, in te huren als trouwambtenaar, was niet van de partij. Het zijn droeve tijden
voor de ’Divorce’-acteur. Hij ligt in scheiding. Dirk doet er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen. ”De strijd mag nooit over de rug van de kinderen worden uitgevochten.” Een man naar mijn hart.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram