Marco Borsato heeft z’n arm gebroken

Marco Borsato heeft na een val van zijn mountainbike zijn arm gebroken. Aan Shownieuws bevestigt zijn management dat de zanger nu helaas in het gips zit.

Door de val heeft Marco een scheurtje opgelopen. Gelukkig krijgt Borsato ook nog goed nieuws, het gips mag er waarschijnlijk met een weekje weer af.

Warchild

Marco Borsato zit niet meer in de campagne van Warchild samen met HEMA. Warchild vertelt aan Shownieuws dat hij de komende tijd niet beschikbaar is en dat hij daarom niet zal deelnemen aan de campagne.

Op de vraag of de zanger nog wel samenwerkt met Warchild werd geen reactie gegeven. De campagne gaat wel door met de andere ambassadeurs.

Zware tijd

De laatste keer dat Marco Borsato in de Benelux op televisie was, was hij erg emotioneel te zien. Hij vertelde over de zware tijd die hij achter de rug heeft. In het Vlaamse programma Het Huis blikte de zanger terug op zijn burn-out en de relatieproblemen met Leontine.

Zo onthulde hij hoe hij het hart van Leontine terugwon nadat zij de relatie verbrak. “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet.” Marco schreef Leontine een brief, met Kerstmis. “Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet.”

Bron: Shownieuws

Gerelateerde artikelen