Marco Borsato Instagram William Rutten

Marco Borsato laat weer van zich horen

Het laatste bericht van Marco Borsato op Instagram is van 17 november 2021. Dat betrof de mededeling dat zijn clubtour ‘Hef je het glas met mij’ werd verplaatst. Door de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Borsato, besloot hij anderhalf jaar geleden een behoorlijke stap terug te doen uit entertainmentland. Vrijwel niets hoorden we meer van de gevallen zanger, die op geen radiostation meer wordt gedraaid en zijn huwelijk met Leontine definitief zag sneuvelen.

Vandaag plaatste Marco toch een teken van leven op zijn Instagram Stories, net als Leontine trouwens. Het blijkt te gaan om een promotie-berichtje voor hun zoon Luca Borsato, die zijn nieuwe single ‘Hopeless romantic’ heeft uitgebracht. “Trotse vader”, schrijft Marco er kort maar krachtig bij. Of dit een opmaat is naar meer berichtjes van Marco, zal de tijd moeten uitwijzen.

Enkele dagen geleden werd bekend dat het OM Marco Borsato niet zal vervolgen voor zijn vermeende misstanden bij talentenshow The Voice of Holland. Er loopt echter nog een andere aangifte tegen hem.

Foto: Instagram