Marco Borsato Instagram William Rutten

Marco Borsato verbreekt de stilte

Sinds de juridische kwestie rond Marco Borsato is de zanger opvallend stil geworden en lijkt hij van de radar te zijn verdwenen. Afgelopen weekend werd bekend dat Marco waarschijnlijk pas in 2025 voor de rechter zal verschijnen. Maandagavond gaf Marco na maanden van stilte weer een teken van leven op zijn Instagram-account…

Zijn dochter Jada brengt deze week namelijk een nieuwe single uit. Om haar te supporten plaatst hij de cover van de single in zijn Instagram-story. Hij schrijft erbij: “Nieuwe single van Jada Borsato op 5 april!” Ook Leontine steunt haar dochter op social media. Ze schrijft: “En wij zijn zo trots op jou!!!”

Jada vertelde onlangs het volgende over haar release: “In april komt mijn eerste eigen release uit. Ik heb toen ik jong was Samen voor altijd met papa uitgebracht en Als jij maar van me houdt. Nu maak ik mijn eigen muziek en herontdek ik wat bij me past. Ik probeer authentiek te blijven, mijn eigen weg te zoeken.”

Jada heeft een uitgebreide zoektocht doorgemaakt om te ontdekken welk muziekgenre het beste bij haar past: “Ik ben erachter gekomen dat een popsound het meest bij mij en mijn stem past. Een beetje ondeugend met een rauw randje. Het nummer Blik op jou gaat over twee mensen die niet meer met elkaar zijn, die te jongen bij gekomen zijn. Het gevoel van ware liefde.”

Bron: Shownieuws / Foto: William Rutten