Chantal Janzen Insta (8)

Marco Geeratz is Chantal Janzen dankbaar voor haar rol als bonusmoeder

Hoe geschikt Chantal Janzen is in haar rol als presentatrice op tv, dat weten we. Maar hoe is ze thuis als moeder? Met in haar achterhoofd haar eigen samengestelde gezin schreef Chantal het script voor de nieuwe tv-serie ’Eén Grote Familie’, die sinds kort op Videoland te zien is. Hoe gaat het er bij haar thuis eigenlijk aan toe?

Chantals man Marco Geeratz (52): ’Natuurlijk waren er lastige momenten’

”Ik ben Chantal dankbaar dat ze mijn kinderen met open armen en hart ontving terwijl ze zelf pas eind twintig was, en dat geldt andersom ook voor de kinderen. Dat deden ze in eerste instantie uit liefde voor mij”, vertelt Marco in ’&C’. ”Nu is ook hun liefde voor elkaar onvoorwaardelijker. Ze zoeken elkaar op zonder dat ik daar een rol in speel. De leukste dagen zijn die waarop iedereen onverwachts bij ons aan tafel belandt en we om en met elkaar lachen. Het simpele tijd met elkaar hebben, dat zijn mijn favoriete herinneringen.” Marco vervolgt kwetsbaar over zijn samengestelde gezin: ”Natuurlijk waren er ook lastige momenten. Het pittigste vond ik het verdelen van mijn aandacht. Na mijn scheiding had ik als vader die zijn kinderen niet meer dagelijks zag het gevoel dat ik ze tekortdeed. En als je een nieuwe relatie krijgt, verdient die persoon ook een deel van je tijd, met en zonder kinderen. Daar moesten we over praten. Ik moest me blijven verplaatsen in de ander en soms minder voorop staan dan ik zou willen of gewend was.”

Beeld: Instagram