Marco Schuitmaker 29092023 Ajdj (26)

Marco Schuitmaker: stadionconcert in het Gelredome

Na het immense succes van zijn hitsingle ‘Engelbewaarder’, kondigt Marco Schuitmaker met gepaste trots zijn grootschalig stadionconcert aan in het Gelredome, gepland op zaterdag 9 november 2024. Dit is tevens zijn allereerste concert ooit. Een onvergetelijke avond staat op het programma, samen met 30.000 ‘engelbewaarders’. Deze nu al spectaculaire show zal Live worden begeleid door een dozijn aan Live muzikanten, die ook de diverse gastartiesten zullen ondersteunen, waaronder Jan Smit, Donnie, Outsiders en nog vele anderen. De reguliere kaartverkoop van Marco zijn eigen concert gaat gepaard met de release van zijn nieuwste single ‘Schaam Je Voor Je Tranen Niet’, die aanstaande donderdag om 8:30 uur uitkomt.

Ik ben zo enorm dankbaar en trots en kan soms nog steeds moeilijk geloven, maar het gaat echt gebeuren. De Rollercoaster waar ik in ben beland gaat nog steeds door en alles lijkt al zo lang geleden maar we zijn nog maar een jaar verder, echt niet normaal. Alleen al het idee dat je blijft geloven in je dromen en dat ik nu mijn eigen concert in het Gelredome mag aankondigen, stijgt echt boven al mijn verwachtingen uit.  Zo’n groot stadion en zo veel mensen… Samen met jullie gaan we er een onvergetelijke avond van maken,” aldus Schuitmaker.

Dat het afgelopen jaar succesvol was voor Marco Schuitmaker kan niemand zijn ontgaan. Toen zijn single ‘Engelbewaarder’ vorig jaar explodeerde, begon de trein te rijden en raakte hij meer en meer op stoom. Hij was niet meer uit de hitlijsten weg te denken en ook zijn singles, van Goes tot Purmerend samen met Jan Smit, Zomernacht in Griekenland en de inmiddels met Goud bekroonde ‘Hier Mag Alles’ samen met Donnie zette de artiest Marco Schuitmaker als een gevestigde naam op de kaart.  Schuitmaker zijn inspanningen waren dan ook niet onverdienstelijk en hebben zich nu al vertaald in meer als 90 miljoen streams. Als kroon op zijn werk heeft hij verschillende prijzen in de wacht weten te slepen, waaronder een Edison, een Q Music Top 40 Award en een Buma Award. 

Tickets voor Marco Live In Gelredome zijn verkrijgbaar vanaf 28 maart, om 8:00 uur, via www.marcoschuitmaker.nl

Foto: AJDJ