Marijke Helwegen Insta

Marijke Helwegen op de bres voor Gordon

Niet zijn vriendinnen als Estelle Cruijff, Glennis Grace en Patricia Paay, maar niemand minder dan Marijke Helwegen komt op voor Gordon, nu hij onder anderen door de mannen van ’Vandaag Inside’ zwaar wordt bekritiseerd vanwege zijn muzikale comeback. In Party 10 steekt de societydame de zanger een hart onder de riem. ”Ik denk dat Gordon gewoon moet doorgaan, zijn eigen weg moet kiezen, en zich niet uit het veld moet laten slaan. Hij heeft het recht om een nieuwe start te maken.”

Marijke, sinds het uitbrengen van zijn nieuwe album heeft Gordon veel kritiek gekregen, onder meer over dat hij tijdens de albumpresentatie vals zong. Wat vind jij ervan dat iedereen de zanger zo zwaar bekritiseert over zijn muzikale comeback?

”Ik vind sowieso dat iedereen een nieuwe kans moet krijgen. Gordon heeft geen moord begaan, de boel niet opgelicht, dus waarom zou hij niet opnieuw mogen zingen? Wie zijn al die mensen die daar alsmaar kritiek op geven? Ik vraag mij af of die mensen dat leuk zouden vinden als ze dat zelf zouden meemaken, dat ze daar niks van zouden voelen. Ik vind dat je Gordon gewoon moet laten doen wat hij leuk vindt, in dit geval zingen. Je hoeft het niet goed te vinden, maar je moet nóóit iemand die al op de grond ligt een trap na geven. Dat is nergens voor nodig.

De rest van ons interview met Marijke staat in de nieuwe Party!

Foto: Instagram