Special Forces Vips S2 Mariska Portrait

Mariska van Kolck heeft getraind als een beest

Sinds 2 november is Mariska van Kolck te zien in het Videoland-programma ’Special Forces VIPS’. Waarom heeft ze eigenlijk ’ja’ gezegd tegen het realityprogramma waarin men onder leiding van voormalig Special Forces Operators
een loodzware fysieke en mentale training ondergaat?


Mariska vertelt Party: ”Ik weet dat ik in het theater een van de fitste personen onder de ouderen ben. Ik heb ’ja’ gezegd tegen ’Special Forces VIPS’, omdat ik het leuk vond om te bekijken wat ik conditioneel nog kan. Maar het allermooiste aan ’Special Forces VIPS’ is dat je in een heel korte tijd, al is het maar 24 uur, als deelnemers voor elkaar gaat zorgen. Dat is bizar. Bij ’De Alleskunners VIPS’, waar ik eerder dit jaar in te zien ben geweest, was dat
ook. Je gaat bijna huilen als iemand eruit gaat. Het klinkt overdreven, maar je vindt dat dan zo jammer en hebt zoiets van: ik wil je niet in de steek laten. Voordat de opnames van ’Special Forces VIPS’ begonnen, heb ik getraind als een beest, haha. Ook kreeg ik een volledige check-up van mijn lichaam.”

Foto: Videoland