My Fair Lady Premiere Inloop

Mariska van Kolck maakt lange dagen

Wat niet veel mensen weten, is dat Mariska van Kolck als musicalactrice lange dagen maakt. Het komt vaak voor dat zij om half vier ’s middags al in de auto zit. Mariska rijdt dan naar het opstappunt van de bus die haar en de rest van de cast naar het theater brengt. ”De mensen in de zaal zien vaak alleen het moment dat je op het toneel staat, maar daar gaan zoveel dingen aan vooraf. Ik heb vandaag al vier, vijf dingen gedaan. Zo had ik bijvoorbeeld een pr-ding voor de Nationale Boomfeestdag waarvoor ik naar Ridderkerk moest. Voordat de voorstelling begint, bereid ik mezelf in het theater nog voor. Zo heb ik een soundcheck, maar soms ook repetities. Er komt echt heel wat bij kijken voordat de voorstelling begint. Maar laat mij maar lekker spelen, hoor. Het is helemaal goed”, aldus Mariska in gesprek met Party.

Foto: Hollandse Hoogte