Mariska Van Kolck

Mariska van Kolck weer aan de man

Sinds twee maanden is er weer een man in het leven van Mariska van Kolck. ”Hij heet PeeJee en ik ben door mijn oudere broer Richard aan hem gekoppeld”, vertelt de zangeres, presentatrice en actrice aan Party. ”PeeJee en hij golfden met elkaar. Richard zei tegen hem: ’Neem eens contact op met mijn zus, ook…

Sinds twee maanden is er weer een man in het leven van Mariska van Kolck. ”Hij heet PeeJee en ik ben door mijn oudere broer Richard aan hem gekoppeld”, vertelt de zangeres, presentatrice en actrice aan Party. ”PeeJee en hij golfden met elkaar. Richard zei tegen hem: ’Neem eens contact op met mijn zus, ook zij is al geruime tijd alleen.’” Op hun eerste afspraakje zijn Mariska en PeeJee met elkaar gaan lunchen. ”Daarna bracht hij mij naar het DeLaMar Theater in Amsterdam, want ik stond toen nog in de musical ’Titanic’. Het was zó gezellig dat we elkaar vrij vlot daarna weer hebben gezien. En weer en weer, haha.” Mariska zegt dat PeeJee haar heel erg vrolijk laat voelen. ”Maar we nemen het per dag en doen het langzaamaan. Het blijft toch spannend, na zeven jaar alleen te zijn geweest.”

Foto: AJDJ