Mart Hoogkamer Insta (13)

Mart Hoogkamer terug bij grote liefde

Mart Hoogkamer heeft het weer erg leuk met Jennifer. Dit vertelt hij in een openhartig gesprek aan Shownieuws.

De Ik Ga Zwemmen-zanger vertelde eerder dat hij en Jennifer uit elkaar gingen. Hij hield wel een slag om de arm. Inmiddels gaat het weer een stuk beter tussen de twee. “Jennifer en ik zijn heel goed met elkaar. Het loopt op rolletjes gelukkig.”

“Wij genieten op momenten dat we eventjes bij elkaar kunnen zijn”, vervolgt Mart. “Maar zij gunt mij al het succes. Zij schopt mij ook onder mijn kont van: ‘Ga nou je ding doen waar je het best in bent en doe gewoon je ding waar je je goed bij voelt.’ En ik denk dat daar heel weinig vrouwen van zijn.”

Tatoeage

Mart heeft een tatoeage van Jennifer en die blijft dus mooi staan, vertelt hij aan Shownieuws. “De tatoeage hoeft nog niet weg. Als hij weg is, is hij weg.”

“We hebben geen ruzie, ik hou nog steeds van haar”, aldus Mart. “Zij heeft ook geen andere jongen en ik geen andere vrouw. We houden heel veel van elkaar en we hebben het leuk met elkaar.”

Het tweetal vormde sinds vorig jaar oktober een setje. Hun eerste contacten gingen via Instagram. “Jij kan zingen zeg!” stuurde Mart haar toen, Waarop Jennifer reageerde met: “Dank je, jij niet zo”. Mart liet het hier niet bij zitten en stuurde toen: “Wat jammer nou dat jij dat vindt!” Desalniettemin pakte het positief uit en kregen de twee uiteindelijk een relatie. In december vertelde het smoorverliefde stel nog over hun relatie.

bron: Shownieuws / foto: Instagram