Mart Hoogkamer Insta

Mart Hoogkamer: zware bevalling

24 jaar geleden zag Mart Hoogkamer op Bevrijdingsdag het levenslicht en volgens de zanger was zijn geboorte voor zijn moeder letterlijk een bevrijding. In ’LINDA.’: ”Ze heeft er vier dagen voor in het ziekenhuis moeten liggen, terwijl de bevalling van mijn broertje slechts tien minuten duurde.” Mart stelt een moederskindje te zijn. ”Mijn moeder weet alles van mij en ik van haar. Dat laatste komt omdat mijn vader – die vroeger trouwens ook zong – nogal met zichzelf worstelt. Soms was hij hele periodes uit beeld.” Twee jaar geleden gingen zijn ouders uit elkaar. Mart: ”Van de scheiding heb ik behoorlijk veel last gehad. Nu zeg ik: ze zijn allebei beter af. Het heeft mijn moeder rust gegeven. De situatie met mijn vader, die een alcoholprobleem heeft, is op dit moment stabiel.”

Foto: Instagram