Martien Sinterklaasfilm

Martien Meiland gaat zingen!

Hij is van vele markten thuis, maar nu waagt Martien Meiland zich ook aan de zangkunst. Hij zingt de titelsong van de aankomende bioscoopfilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. Martien neemt het nummer De Sint Stunt op samen met Party Piet Pablo. Dat wordt vast een groot vocaal feest.

Zoals Party al eerder vermeldde liggen traditiegetrouw bij de start van herfstmaand september de winkels weer vol met pepernoten én verschijnt de trailer van De Grote Sinterklaasfilm. Naast de zingende Martine, is als grote verrassing te zien dat Prinses Laurentien ook in de bioscoopfilm zit, ze heeft namelijk een kleine rol als… zichzelf. De hoofdrollen in De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis worden gespeeld door o.a. Robert den Brink (Sinterklaas), Chris Tates (Hugo Hogepief) en Martien Meiland (kasteelheer Jean-Claude). Jan Versteegh en Richard Groenendijk schitteren ook in de film, zij spelen broers met snode plannen om alle cadeau’s voor pakjesavond te stelen. Ook Party Piet Pablo is weer van de partij. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop.

Met o.a. Richard Groenendijk, Jan Versteegh, Party Piet Pablo, Hugo Hogepief, Wolter Kroes, Martien Meiland, heel veel muziek en pepernoten. Én Prinses Laurentien.