Martien Meiland Insta

Martien Meiland: Grotere rol in Sinterklaasfilm

Op de première van De Grote Sinterklaasfilm spraken we onlangs Martien Meiland. Het hele interview met de populaire realityster staat nu in de gloednieuwe Partyl hieronder vast een voorproefje!

Martien, net als vorig jaar in ’De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant In Spanje’ ben je nu ook als Jean Claude te zien in ’De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis In De Speelgoedkluis’. Was het je vorige keer zo goed bevallen dat je nu weer ’ja’ hebt gezegd?


”Ze vroegen of ik weer mee wilde doen. Ik vond dat echt een eer. Ik kreeg ook een wat grotere rol. En ik moet je zeggen: die hele groep met mensen die de Sinterklaasfilm maken, dat is zó leuk en gemoedelijk gaat het met elkaar om, dus ik vond het weer enig.”


Heb je een leuke anekdote over de opnames?

”Het is niet echt een anekdote, maar ik vond het toch wel heel speciaal dat we op een gegeven moment, het was toen al wat later in de avond en donker, de videoclip van het liedje ’De Sint Stunt!’ gingen opnemen. Ik vind het knap hoe mensen die daarin gespecialiseerd zijn van alle verschillende opnames zo’n videoclip in elkaar zetten. Het ziet er geweldig uit, want als je daar staat denk je: wat moet dit worden, haha.”

Foto: