Martien Sinterklaasfilm

Martien Meiland: niet zo tekstvast

Een tijdje terug genoot Martien Meiland enorm van de première van ’De Grote Sinterklaasfilm En De Strijd Om Pakjesavond’, waarin hij de rol van Jean Claude speelt. Aan Party vertelt de realityster van ’Chateau Meiland’: ”Het zijn allemaal kleine stukjes die ik meemaak op de set en ik vind het magnifiek dat mensen zo gedreven zijn om zo’n film helemaal in mekaar te zetten en dan die muziek eronder… Ik vind het altijd heel leuk dat bij spannende momenten de muziek heel mysterieus en eng wordt, weet je wel. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik echt flabbergasted was van Martin van Waardenberg, de acteur die als Robbie Reuzel de slechterik speelt. Ik was helemaal onder de indruk van hem, wat zijn mimiek betreft en hoe tekstvast hij is. De makers van de film zeggen dat het onzin is, maar ik heb voor mezelf altijd het idee dat ik niet echt tekstvast ben. Ik denk misschien dat dat komt omdat ik ook een dagje ouder word, haha, en dat je het dan allemaal niet meer zo in je hersenen krijgt.”