Placeholder

Martine Bijl terug met ‘Heel Holland Bakt’

Zet de ovens aan; vanaf 6 september heeft Omroep MAX een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt op de planning staan! Vanaf de eerste aflevering om 21.00 uur en daarna nog zeven weken lang vanaf 20.20 uur op NPO 1 strijden tien nieuwe ‘bakkermakkers’ om de felbegeerde titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Dit jaar weer onder streng toezicht van de tweekoppige jury bestaande uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Ook dit jaar is presentatrice Martine Bijl de steun en toeverlaat van de amateurbakkers tijdens de soms moeilijke momenten.

Thuiskijkende thuisbakkers kunnen vanaf nu terecht op een geheel vernieuwde website. Op heelhollandbakt.nl is vanaf heden meer ruimte voor verlekkerend beeld en videomateriaal. Ook is het mogelijk te reageren onder de vele recepten, zo kunnen bakkers elkaar helpen. Ook de vertrouwde ‘Vraagbaak’, waar bezoekers vragen kunnen stellen aan juryleden Janny en Robèrt, keert terug in een vernieuwd jasje.

Tevens kunnen kijkers dit seizoen aan de slag met de creaties van de Heel Holland Bakt-kandidaten. Na elke uitzending verschijnen de lekkerste, leukste en mooiste recepten op de website.