Marvin Pool Ferdi Pool 26092023 Ajdj (15)

Marvin & Ferdi uit ‘Prince Charming’

In het datingprogramma ‘Prince Charming’ koos Marvin Wijnans (32) (die sinds kort door het leven gaat als Marvin Pool) eerst voor vrijgezel Marnix. Maar dat bleek niet de juiste match. Bij Ferdi Pool (31) had Marvin ook al een klik gevoeld en die bleek ware liefde: afgelopen juni stapten de dolverliefde heren in het huwelijksbootje. Party ging langs bij Ferdi’s horecazaak Paviljoen Pool in Groningen om te horen hoe de liefdesvlag er momenteel bij hangt…

Mannen, hoe bevallen de eerste maanden als getrouwd stel?

Ferdi: “We zijn op 21 juni getrouwd en meteen de volgende dag vertrokken we naar Parijs voor vier dagen. Dat was heerlijk. Het was mooi weer en we hebben enorm genoten.”

Marvin: “We kwamen op zondag terug. En maandag waren we allebei weer aan het werk, die omschakeling was wel even pittig. We hadden beiden een weekje vrij gehad rondom de bruiloft, maar op de maandagochtend moesten we wel weer even uit die bubbel stappen.”

Was dit jullie huwelijksreis?

Ferdi: “Nee, die komt nog. Het leek ons gewoon mooi om na het trouwfeest, er nog even een reisje aan vast te knopen. Anders sta je meteen na de bruiloft de volgende dag weer met twee benen in de realiteit.”

Marvin: “De heenreis naar Parijs was trouwens wel even afzien. We hadden op het trouwfeest flink doorgehaald, ik geloof dat we 5.00 uur ‘s nachts pas sliepen. En om 11.00 uur moesten we uitchecken bij ons hotel in Maastricht. Vervolgens zes uur rijden naar Parijs in de stromende regen en met een flinke kater. Dat was vreselijk, haha.”

Het was aanvankelijk de bedoeling dat jullie goede vriend Gordon jullie zouden trouwen, maar dat ging niet door. Waarom niet?

Marvin: “Vooral omdat Gordon natuurlijk net zelf zijn verloving achter de rug had, die niet positief was geëindigd. Uiteraard was hij daar ontzettend verdrietig om en dat begrijpen wij heel goed. In zo’n situatie ga je niet van iemand vragen om in een romantische, liefdevolle setting en huwelijk te voltrekken. In overleg met Gordon hebben we besloten dat het beter is om een andere trouwambtenaar te zoeken.”

Ferdi: “We vonden het belangrijk dat alle aanwezigen zich 100% goed zouden voelen bij wat er stond te gebeuren. In eerste instantie zei Gordon dat het toch gewoon door zou gaan, maar toen het dichterbij kwam vond hij het toch wel confronterend.”

Marvin: “In Mariëlle Jongmans, de trouwambtenaar van ‘Married at first sight’, hebben we een ontzettend goede vervanger gevonden. Het was een perfecte match en ze heeft het fantastisch leuk gedaan.”

Marvin Pool Ferdi Pool 26092023 Ajdj 20
Marvin Pool Ferdi Pool 26092023 Ajdj 20

Foto’s: Andries Jelle de Jong