Máxima En Laurentien Foto 1 850x0

Máxima en Laurentien worden graag samen gezien!

Ze hebben veel met elkaar gemeen. Ze delen dezelfde schoonmoeder. Hebben allebei drie kinderen. Kwamen allebei als burgermeisjes in de koninklijke familie. En ze kunnen het ook nog eens prima met elkaar vinden. We hebben dus vier leuke foto’s voor je, waarop Máxima en Laurentien zij aan zij staan.

Máxima en Laurentien: schoonzussen én vriendinnen

Koningin Máxima en prinses Laurentien hebben elkaar helemaal gevonden. De schoonzussen zijn niet voor niets vaak samen te zien. Niet zelden worden ze in elkaars nabijheid op de foto gezet, op feestdagen zoals Koningsdag en ook op Prinsjesdag.

We hebben een paar mooie plaatjes van de twee voor je, inclusief een kiekje van de bruiloft van Constantijn en Laurentien (in 2001), waarop naast een stralende bruid ook een blije Máxima pal naast het gelukkige paar prijkt. Fijne familiefoto’s!

Wuiven hoort er natuurlijk bij als je een royal bent. En een ‘balkonmomentje’ ook trouwens.

Máxima En Laurentien Foto 2

Wat een fantastisch gekozen kleuren. Of ze een en ander hier afstemden op elkaar, blijft een gok, maar de schoonzussen kleurden hier geweldig samen.

Máxima En Laurentien Foto 3

In mei 2001 trouwden Laurentien en Constantijn. Dat is op zich al genoeg reden voor blijdschap, maar zo’n stralende Máxima op je trouwfoto’s maakt het geheel zo mogelijk nóg wat vrolijker.

Máxima En Laurentien Foto 4

Skiën in Oostenrijk. Ook dat is momenteel even gepauzeerd, maar ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’. Laurentien en Máxima samen in de sneeuw.

Máxima En Laurentien Foto 5

Beeld: Instagram @koninklijkhuis / RVD, ANP, Pinterest