Villa Meilandjes 2

Trekken Maxime Meiland en Leroy in deze mega villa met Erica en Martien Meiland?

Ze hebben het weer op hun heupen, de familie Meiland. In hun geval betekent dat: verhuizen! En het moet liefst groter en beter. Nu had de familie al geen klagen. Erica en Martien bewonen een mega-villa met zwembad en grote tuinwoning voor Erica. En ook Máxime en haar Leroy kunnen er wat van. Zij wonen eveneens in een vrijstaande villa, met super tuin en zwembad. En daar wonen ze nog geen vol kalenderjaar. Ook haar ouders hebben het niet bijzonder lang volgehouden.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan samenwonen met Martien en Erica
Maar waar ze nu hun oog op hebben laten vallen is ook een heuse buitenkans. Een waanzinnig grote villa in het hart van Noordwijk. Het woonoppervlak van het huis is zo’n 690 vierkante meter en de eigen grond rondom het huis 1.745 vierkante meter. Het huis heeft een koetshuis (ideaal voor Erica) en een los appartement met eigen entree (voor Martien). De rest van de villa is dan leuk voor Máxime, Leroy en hun twee dochters. In totaal telt de villa 14 kamers, waarvan 7 slaapkamers. Ook heeft het huis zes badkamers, drie aparte toiletten. Er zijn drie woonlagen en een kelder.

Dit zijn de foto’s van het nieuwe huis van de Meilandjes

Villa Meilandjes
Villa Meilandjes

Het huis heeft een eigen gym en een thuisbioscoop. En in de prachtige tuin uiteraard een zwembad.

Villa Meilandjes 2 1
Villa Meilandjes

Update 21-10: het bod dat de familie Meiland heeft gedaan schijnt te zijn afgewezen. Ook waren verschillende buren niet blij met de plannen van de beroemde familie. Het laatste nieuws is dat ze hun heil elders zoeken. Een groot nieuwbouwproject in de Bollenstreek moet het worden waar het hele gezin samen gaat wonen.

Bron: Bekende Buren/Beeld: Funda