Maxime Meiland Insta

Maxime Meiland: ‘Ik ben altijd de pispaal’

In de nieuwe Party spreken we Maxime Meiland over haar leven als getrouwde vrouw. We vragen haar onder meer hoe het is om op social media van alles en nog wat over zichzelf te lezen. Maxime zegt ons: “Het is niet leuk. Ik denk weleens: laat mij ook even een keer met rust. Ik heb het idee dat ik altijd een beetje de pispaal ben, zeg maar. Ik krijg heel vaak reacties van: ze is verwend en dit en dat. Maar het hoort erbij. En hoeveel mensen vinden dat? Ik denk uiteindelijk weinig, want als je naar de kijkcijfers kijkt, vinden mensen het toch allemaal heel erg leuk. Als ik mezelf terugzie, denk ik af en toe: kan er niet iets meer lach vanaf? Maar je bent wie je bent. Take it or leave it. De mensen die naar ’Chateau Meiland’ kijken, wil ik vooral amuseren, laten lachen. Ik vind het hartstikke leuk als mensen zeggen: ’Als ik naar jullie kijk, ben ik even helemaal in de Meiland-wereld. Ik ben dan aan het ontspannen en genieten. En ik herken dingen. Het kijkt zo lekker weg.’ Dat is een heel groot compliment. Ik vind dat lief, want wij doen gewoon ons ding.”

Foto: Instagram