maxime-meiland

Maxime Meiland vindt aangifte wegens verzonnen verkrachting niet leuk

Vorige week werd bekend dat er aangifte is gedaan tegen Maxime Meiland. In haar boek schrijft ze dat ze is verkracht en de jongen die de dader zou zijn slaat nu terug met een aangifte tegen de reality-ster. Volgens hem is het verhaal totaal anders. Nu heeft Maxime voor het eerst gereageerd.

In haar boek Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! vertelt Maxime over de man die haar verkracht zou hebben. Daarnaast is ze in verschillende interviews open geweest over de heftige gebeurtenis. De man heeft aangifte tegen haar gedaan en wil dat het boek uit de handel wordt genomen. Verder eist hij een rectificatie in De Telegraaf en wil hij een materiële en immateriële schadevergoeding. 

Het verhaal van de vermeende verkrachter van Maxime Meiland

Zijn verhaal luidt als volgt: “Maxime was duidelijk meer ervaren op seksueel gebied, had meer meegemaakt. Ik had voor Maxime nog maar één keer seks gehad. Maxime nam het initiatief en begon dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel… Ik zat echt nog in mijn ontdekkingsfase. Ik was nog een groentje, maar Maxime duidelijk niet. We gingen in elkaar op en hadden seks. Maar de jongens zaten twintig meter verderop nog bij het bankje te chillen en begonnen ons op een gegeven moment te zoeken. Toen ze ons vonden en dichtbij kwamen, zat Maxime bovenop me. In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het seks uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie.’ De drie jongens hebben allemaal verklaard dat dit beeld klopt.

Maxime Meiland vindt het een zware periode

Maxime spreekt erover met Frank Dane in de 538-middagshow. “We hebben nu een advocaat, dus ik kan en mag er niets over zeggen. Ik wil natuurlijk eigenlijk heel veel zeggen, maar dat mag nog niet.” Wel kan ze erover zeggen dat ze het zwaar vindt om het er elke keer weer over te hebben. “Ik was heel blij dat die periode afgelopen is en dan krijg je dit weer. Het is niet leuk.”


Tip van de redactie