Grease Royal Promotions

Meer dan 100.000 verkochte kaarten voor musical Grease

Albert Verlinde overvalt de cast met Diamanten Ticket VVTP-Award

Albert Verlinde heeft de cast van Grease onlangs overvallen met de diamanten VVTP-award. De cast werd door de producent overvallen in de tourbus op weg naar het theater met de award die staat voor meer dan 100.000 verkochte kaarten. Op het moment van uitreiken hebben al ruim 110.000 mensen een kaart voor de hitmusical gekocht. De nieuwe versie van Grease ging op maandag 3 april in premiere in DeLaMar in Amsterdam en is op dit moment te zien door heel Nederland.

Toen de bus aankwam rijden bij de opstapplek stond Albert ze op te wachten. Verlinde heeft de award overhandigd aan de hoofdrolspelers Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst. “Het was een grote verrassing dat Albert ons stond op te wachten met deze award. Dat wij twee weken na de première al meer dan 100.000 kaarten hebben verkocht voor Greaseis echt super fijn. Het is de allereerste productie waarin ik de hoofdrol mag spelen en ik ben onwijs blij dat ik dit elke dag met zo een toffe groep mag doen.” aldus Tristan. 

Over de Diamanten Ticket Award

Branchevereniging VVTP (Vereniging voor Vrije Theater Producenten) heeft onlangs drie Awards voor de theaterindustrie in het leven geroepen. Naast de Diamanten Ticket Award (voor meer dan 100.000 tickets) zijn er ook de Gouden en de Platina Ticket Awards voor respectievelijk 25.000 en 50.000 verkochte kaarten. 

Producent Albert Verlinde vertelt hierover “Ik loop al best lang mee en kan zeggen dat het redelijk uniek is om zo snel na de première al dit aantal kaarten verkocht te hebben. We spelen dag in dag uit voor uitverkochte zalen en het publiek staat op de stoelen. Dat is heerlijk om mee te maken.”

Over Grease

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samenbrengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Algemene informatie

Grease is nog t/m eind oktober te zien door heel Nederland. Voor kaartverkoop en meer informatie: www.greasemusical.nl

Foto: Royal Promotions