Leontine Borsato Insta

Mensenkinderen

Jan Smit stond altijd bekend als een workaholic, maar Jan heeft het licht gezien en zet zijn gezin nu met stip bovenaan. Want, zo stelt de sympathieke hitzanger: ”Gouden platen en erkenning zijn leuk, maar het gezin is de basis.” Carlo Boszhard droomde in het verleden ook van een gezin. Hij had samen met zijn partner Herald plannen om een kindje te adopteren. Maar de gezinsuitbreiding blijkt van de baan te zijn. Adopteren is een heel lang traject met ingewikkelde regels en veel eisen. ”We zijn er nu te oud voor. Het paste niet bij ons”, laat Carlo aan Party weten.

De 53-jarige Gert Verhulst heeft eveneens een streep gezet door luiers en speentjes. Gert heeft al een volwassen zoon en dochter. De Studio 100-baas is stapelgek op Viktor en Marie, maar hij heeft er geen oren naar om nog een baby op de wereld te zetten met zijn jonge echtgenote. ”Mijn vrouw heeft nooit een kinderwens gehad”, vertelt Gert opgelucht. ”Ellen heeft mijn kinderen aanvaard alsof het haar eigen kinderen waren.”

De Verhulstjes zijn enorm close, net als de familie Borsato. De afgelopen jaren waren zwaar voor Marco, Leontine en de kinderen. Maar dit jaar kwam er eindelijk rust in de tent; de zanger en Leontine verzoenden zich. Maar nu er heftige geruchten over een nieuwe affaire de ronde doen, neemt de druk op hun relatie ongetwijfeld toe. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer slingerde onlangs pikante verhalen de wereld in. Marco zou volgens de blondine nog steeds een scheve schaats rijden. Maar keiharde bewijzen hiervoor heeft Yvonne (tot nu toe) nog niet laten zien. Dit wakkert de hoop aan dat het slechts een storm in een glas water is. Het zou natuurlijk dramatisch zijn voor de Borsato-kids als Yvonne wel gelijk heeft. En laten we die lieve vergevingsgezinde Leontine vooral niet vergeten, we gunnen haar allemaal een zorgeloos (liefdes)leven. Mensenkinderen, houdt de ellende dan nooit op voor die vrouw?!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram