Mercedes Roggen

Mercedes Roggen won Heel Holland Bakt en is nu met Rihanna in India

Zo snel kan het gaan, als je een beetje bakken kunt. Winnares Mercedes Roggen won Heel Holland Bakt en staat nu omringd door miljardairs haar kunsten te vertonen. Ze is aanwezig bij de society-bruiloft van het jaar in India. Samen met Rihanna, Bill Gates en Mark Zuckerberg. Hoe komt dat zo? In De Telegraaf legt Mercedes het haarfijn uit.

World Champion Chocolate Master

Mercedes Roggen is samen met haar collega Frank Haasnoot in India. Samen runnen zij de bakkerij Bakkit in Rotterdam. “Frank is World Champion Chocolate Master en is voor dit pre-wedding event ingehuurd als één van de chefs. Wat hij maakt, is kunst!” Zo zijn er 1000 gebakjes en 900 bordjes met dessert geserveerd aan de vele gasten.

Privéjets en Dom Perignon

Mercedes kijkt haar ogen uit: “Ze hebben kleine luchhaventjes veranderd in internationale luchthavens, zodat gasten met hun privéjets niet hoefden over te stappen. Iedereen werd in gloednieuwe BMW’s rondgereden. Er werd flink Dom Perignon geschonken en er werd vlees geserveerd, terwijl dit eigenlijk verboden is in de staat waar het feest plaatsvindt.” Het mag dan ook wat kosten, want het gaat om de zoon van de rijkste man in Azië. En dit is pas het voorproefje: de echte bruiloft is in de zomer.

Beeld: Facebook