Milika Peterzon in financiële problemen

Voormalig ’Hart Van Nederland’-presentatrice Milika Peterzon werd in 2014 getroffen door een dubbele hersenbloeding. Vanaf dat moment leeft ze teruggetrokken in haar huurhuisje in Loosdrecht. Party ontdekte dat ze steeds dieper in het rood zinkt.

Schulden meer dan verdubbeld
Ondanks alle tegenslagen ging Milika, met haar ijzeren doorzettingsvermogen, stapje voor stapje vooruit. Ze verkocht haar appartement in Hilversum en betrok een huurhuisje in Loosdrecht. Daarmee keerde ze terug naar haar roots. Vanaf haar huisje kon ze heerlijke wandelingen maken met haar hond. Maar wat betekenden deze zware jaren voor haar financiën? Milika was, en is, eigenaar van het bedrijf AdSolute B.V.. Milika richtte dit bedrijf op in juni 1998 en bedrijft volgens de gegevens van de KvK de volgende activiteiten: exploitatie van een reclamebureau, verzorgen van presentaties, op televisie en bij andere media, alsmede verrichten van andere journalistieke activiteiten.

Verder in het rood

Helaas ziet Party dat het eigen vermogen van haar bedrijf steeds verder in het rood zakt. Bedroeg het eigen vermogen in 2014 nog zo’n 200.000 euro negatief, volgens de laatste cijfers is het eigen vermogen van haar B.V. inmiddels naar 427.490 euro negatief gegroeid; oftewel, haar schulden zijn meer dan verdubbeld. Hoe Milika dit ooit moet terug betalen, is niet duidelijk. Er is wel een voorziening te vinden van 681.000 euro, maar dat kan ook haar pensioen zijn. Duidelijk is in ieder geval dat haar bedrijf dieper in het rood raakt. Hopelijk kan Milika dat de komende jaren ombuigen en alsnog een zonnige financiële toekomst tegemoet zien.

Bron: Party / Beeld: Party