Miljuschka Insta

Miljuschka Witzenhausen wilde 5 kinderen: ‘Wie weet komt dat er nog van’

Miljuschka Witzenhausen (37) vertelt in de nieuwe ‘Libelle’ dat ze erg dankbaar is voor haar kinderen. Ze heeft er twee, maar wilde vroeger altijd vijf kinderen. “Wie weet komt dat er nog van.”

“Het allerbelangrijkste in mijn leven zijn mijn kinderen. Door hun geboorte heb ik ontdekt wat onvoorwaardelijke liefde is. Ik ben geboren voor het moederschap, denk ik weleens. Ik wilde vroeger wel vijf kinderen. Wie weet komt dat er nog van, al lijkt vijf me wel een beetje veel.” Het is logisch dat Miljuschka denkt over meer kinderen, want ze voegt eraan toe: “Die eerste jaren met de kinderen thuis waren de mooiste van mijn leven.”

De kookgoeroe is haar kinderen ontzettend dankbaar. “Ik zeg nu elke dag wel een keer tegen mijn kinderen: ‘Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik doe wat ik doe en ben wie ik ben.’ Want zo is het. Toen ik zwanger werd, dacht ik: werken? Dat kan echt niet, hoor. Ik moet mijn kind te eten geven en dat eten moet tiptop zijn. Ik ging heel lekker koken en moestuinen.” En door dat te delen kreeg ze veel reacties op social media. “En dat leidde tot het werk dat ik nu doe.”

Toch deelt Miljuschka niet alles met haar kids. “Met de kinderen is de manier waarop mijn moeder (Astrid Holleeder, red.) moet leven geen gespreksonderwerp. Ik wil dat zij een zo onbezorgd mogelijk leven hebben. Het is ook niet hun verhaal, dit gaat over dingen die zich vooral in het verleden hebben afgespeeld en wij leven in het nu.”

bron: RTL Boulevard / foto: Instagram