Moeders

Willeke Alberti werd jarenlang gezien als de moeder van de homogemeenschap in ons kikkerlandje. Nog altijd draagt de zangeres de gays een warm hart toe. Maar zingen op de Gay Pride? Nee, dat doet ze niet meer. Willeke legt aan de Party-verslaggever uit waarom ze haar stem wil sparen… Haar zoon Johnny pakt zo nu en dan ook de microfoon, maar het echte werk laat hij toch liever aan zijn moeder over. Onder de douche wil de presentator nog weleens een moppie zingen, of zijn vrouw Anouk daar blij mee is zullen we wel nooit weten. Zij snoert hem in ieder geval op straat de mond, door hem vol passie te kussen. Een intiem moment dat wij wisten vast te leggen. Moedertjelief, wat zijn die twee dol op elkaar.

Wendy van Dijk zal er met een schuin oog naar kijken. Begin dit jaar sijpelde het nieuws naar buiten dat het huwelijk van Wendy en Erland in zwaar weer zit. De twee doen er alles aan om hun huwelijksbootje weer op koers te krijgen. En wie Wendy zo ziet zitten op een terrasje in zonnig Amsterdam, zou denken dat hun lijmpoging zijn vruchten begint af te werpen. ”Er is nog heel veel liefde, dat blijft altijd zo”, liet Wendy eerder weten in een tv-show. Hopelijk lukt het hen om een scheiding te voorkomen. Mede voor hun kinderen zou dat natuurlijk heel fijn zijn. Geen kind wil immers zijn ouders verdrietig of moederziel alleen zien. En omgekeerd wil je je kind een zorgeloze jeugd geven, elke traan is er één te veel.

Modelmeisje Kim Feenstra weet er alles van, haar jonge jaren waren bepaald niet makkelijk. Als ze straks zelf moeder is, zal ze er alles aan doen om haar kindje gelukkig te maken. Prijst u zichzelf gelukkig met uw moeder? Verwen haar dan op Moederdag. Waarmee? Met kaartjes, die u deze week kunt winnen, voor de hit-musical ’Mamma Mia’ bijvoorbeeld…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie