Danny De Munk Ajdj 260921 (7)

Mogelijk ongepast gedrag Danny de Munk, Stage doet onderzoek

Danny de Munk heeft zich mogelijk schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Hij wordt hiervan beschuldigd in een video van Yvonne Coldeweijer. Stage Entertainment gaat onderzoek doen naar mogelijk wangedrag…

Dit vertelt het entertainmentbedrijf aan Shownieuws. “We hebben kennisgenomen van de beschuldigingen aan het adres van Danny de Munk van grensoverschrijdend gedrag”, laat een woordvoerder weten. “Deze gebeurtenissen zouden hebben plaatsgevonden in de periode dat Danny de Munk te zien was in de productie van Ciske de Rat van 2007.”

Volgens Yvonne zou Danny zich ernstig hebben misdragen en onder andere onder invloed van drugs met kinderen hebben gewerkt in de shows van Ciske de Rat. “De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen wij nader onderzoek hiernaar doen”, vervolgen ze.

Vertrouwenspersonen

Stage Entertainment zegt: “Medewerkers die toch te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag, kunnen altijd terecht bij onze interne en externe vertrouwenspersonen. Daarnaast zijn wij extra voorzichtig met de kinderen die in onze producties spelen. Die worden altijd intensief begeleid door speciale kinderbegeleiders.”

“Het is van belang dat duidelijk wordt wat er is gebeurd en daarom vragen wij betrokkenen om zich te melden bij de daarvoor bedoelde instanties, zoals het onafhankelijke meldpunt MORES, eventueel de politie, of ons interne meldpunt. Als Stage Entertainment zullen wij betrokkenen alle mogelijke hulp en ondersteuning hierbij bieden.”

bron: Shownieuws / foto: @andriesjelledejong