Maxime Meiland Insta (2)

Mogelijke aanrander Maxime Meiland doet aangifte

De man die Maxime Meiland zou hebben verkracht, doet aangifte van smaad en laster tegen de realityster. Daarnaast eist de 28-jarige man een schadevergoeding en wil hij dat de biografie van Meiland uit de boekhandels wordt gehaald.

De man zou verder willen dat er een rectificatie wordt geplaatst in De Telegraaf. Volgens de man is er niets waar van de beschuldigingen van Meiland. De advocaat van de man, Peter Schouten, bevestigt de eisen van zijn cliënt aan RTL Boulevard na berichtgeving van Story.

Schouten heeft maandag een brief met daarin die eisen gestuurd naar Meiland, uitgeverij Osjato en biograaf Jan Dijkgraaf. Zij hadden tot woensdag 17.00 uur de tijd om daarop te reageren.

Jan Dijkgraaf 31052023 Ajdj (17)
Jan Dijkgraaf (Foto AJDJ)

Meiland schrijft in haar biografie Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! over de man die haar dertien jaar geleden verkracht zou hebben. Ook is de de 28-jarige realityster in verschillende interviews open geweest over de gebeurtenis uit haar verleden. Eerder vertelde Meiland dat de politie haar afwimpelde toen ze aangifte wilde doen.

Maxime Meiland wil niet reageren op de aangifte van de man.

Foto Maxime: Instagram