monica-geuze

Monica Geuze is miljoenen waard!

Hoewel Monica Geuze nog maar 28 jaar is, is ze financieel al ruimschoots binnen. Het vlog-meisje is uitgegroeid tot een serieuze presentatrice en succesvol onderneemster.

Wat is het totale vermogen van Monica Geuze?

Ze presenteert programma’s, heeft haar eigen lifestylemerk opgericht, maakt een podcast met haar goede vriend Kaj Gorgels en ze heeft een belang in een seltzermerk. Je kunt wel stellen dat het goed gaat met de zaken van Monica Geuze. RTL Boulevard schat haar vermogen anno 2023 op maar liefst 7 miljoen euro en dat heeft ze onder meer op de volgende manier voor elkaar gebokst.

Wat verdient Monica Geuze met vlogs en instagram?

Het imperium dat Monica Geuze heeft opgebouwd, legt haar geen windeieren. Ondanks dat ze op het moment van publiceren ‘maar’ 28 jaar is, mag ze zich bij de club van miljonairs voegen. Met alleen de views op haar vlogs zou Monica al € 120.000 per jaar hebben verdiend. Dan heb je nog de gesponsorde berichten op Instagram. Naar verluidt betalen merken daar minstens € 30.000 per bericht voor.

Wat verdient Monica Geuze bij videoland?

Bij de streamingdienst Videoland heeft Monica een exclusief contract getekend. Met haar presentatieklussen verdient Monica € 200.000 per jaar, aldus mediakenner Rob Goossens. Volgens hem verdient de zakenvrouw ook nog eens een ton per jaar aan haar podcast.

Wat verdient Monica Geuze met Sophia Mae?

Het bedrijf Sophia Mae, dat Monica samen met haar manager heeft opgericht, zou al 5 miljoen euro waard zijn. Haar producten worden onder andere bij de Bijenkorf verkocht.

Al met al lijkt bijna alles wat Monica aanraakt in goud te veranderen, waardoor ze er samen met haar dochter warmp bij zit. Haar huis in Amsterdam Oud-Zuid is meer dan 1,6 miljoen euro waard en haar nieuwe Land Rover? Die kost al snel € 150.000.

Dit artikel is afkomstig uit Vriendin. Meer van dit soort mooie verhalen lezen? Ga naar Vriendin