monica-geuze

Monica Geuze vindt zichzelf geen corona-voorbeeld

Monica Geuze (25) vindt dat ze geen voorbeeldfunctie heeft in coronatijd, zo vertelt ze in een interview met ‘Glamour’. De 25-jarige influencer twijfelt nog of ze het vaccin gaat nemen. “Nou, ik vind mezelf geen voorbeeld. Maar ik denk wel dat ik er rekening mee moet houden wat ik wel en niet post.”

Monica is sinds de eerste lockdown naar eigen zeggen dan ook flink van mening veranderd. Toen riep ze iedereen op zoveel mogelijk thuis te blijven, maar nu ze de impact op de economie ervaart, doet ze dat minder. “Over die hashtag #ikdoenietmeermee valt genoeg te zeggen”, vertelt ze. “Ik bedoel: kritisch zijn is altijd goed, maar dit vond ik niet heel verstandig.”

Als haar wordt gevraagd of ze eventueel een vlog zal gaan wijden aan het vaccineren, geeft de influencer aan dat ze zich niet geroepen voelt:  “Ik weet zelf niet eens of het goed is om je te laten vaccineren, dus zou ik dan positief of negatief iets kunnen betekenen?”, vraagt ze zich af. Monica wil graag eerst weten of het vaccin schade kan aanrichten. “Sommigen zeggen: ja, je vreet ook elke dag een frikandel, dat is ook slecht voor je. Maar dat wéét je inderdaad en dan is dat een bewuste keuze.”

Beeld: Instagram