Bas Smit Nicolette Insta

Mopperen

Deze maand is het alweer vijftien jaar geleden dat één van de meest veelzijdige alleskunners in de geschiedenis van de Nederlandse showbizz overleed aan de gevolgen van kanker. Jos Brink was niet alleen acteur, cabaretier, radiomaker, tv-presentator en musicalster, maar ook columnist, schrijver, predikant en stervensbegeleider. Zijn partner Frank Sanders vertelt openhartig over het verkopen van hun gezamenlijke huis en over het gemis van Jos. ”Ik mis zijn energie, niet zijn gemopper.”

Bas Smit en Nicolette van Dam zijn ongetwijfeld ook helemaal klaar met klaagzangen en gemopper. De twee kwamen onlangs onder vuur te liggen nadat een door hen georganiseerd zomerfestival in de soep liep. Boze bezoekers deden hun beklag in de media over te dure tickets, te weinig drank en te krappe uitgangen. Waarna Bas en Nicolette diep door het stof moesten… Het koppel is op vele gebieden aan het ondernemen en iedereen roemt hun zakelijke instinct en creativiteit. Maar gaat het eigenlijk wel zo goed met het imperium aan bedrijven dat ze hebben opgebouwd? Steeds meer negatieve reacties en ergernissen steken de kop op. Wat doen Nicolette en Bas eigenlijk allemaal en waar dreigt het getrouwde ondernemerskoppel zichzelf voorbij te lopen? U leest het deze week in Party.

Wie we niet snel zullen horen klagen, zijn Dinand Woesthoff, Marianne Weber, Nicolette Kluijver en Patty Brard. Zij wonen allen in het buitenland en elke dag zon zorgt duidelijk voor een goed humeur. Zo heeft Barry Hay nooit een seconde spijt gehad van zijn emigratie naar Curaçao. ”Ik ben pensionado en mag op Curaçao niet werken. Zelfs niet in ruil voor een paar palmbomen. Ik mag hier helemaal niks doen. Blij toe, want diep in mijn hart heb ik een hekel aan werken.” Barry slijt zijn dagen in luilekkerland zeker niet als mopperkont, hij ziet de toekomst zonnig
tegemoet. En geef hem eens ongelijk…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram