Herdenkingsdienst Anneke Gronloh

Na coronabesmetting nu relatiebreuk voor Justine Pelmelay

Justine Pelmelay heeft een turbulente maand achter de rug. Zo werd ze zwaar getroffen door het coronavirus waarna een ziekenhuisopname volgde. Dat is niet de enige klap voor de Songfestivalzangeres, want ook haar relatie is na enkele maanden alweer gestrand. Ze maakte eerder dit jaar bekend het geluk in de liefde weer gevonden te hebben…

Justine Pelmelay heeft een turbulente maand achter de rug. Zo werd ze zwaar getroffen door het coronavirus waarna een ziekenhuisopname volgde. Dat is niet de enige klap voor de Songfestivalzangeres, want ook haar relatie is na enkele maanden alweer gestrand.

Ze maakte eerder dit jaar bekend het geluk in de liefde weer gevonden te hebben bij oud-collega John Blijleven. De twee waren helemaal gelukkig met elkaar, toch is hun prille relatie mede door het virus abrupt ten einde gekomen.

Zo laat Justine weten: “Hij zegt de verzorging niet aan te kunnen. Misschien wil hij het niet. We hebben een moeilijke tijd achter de rug. In de weken dat ik bij hem thuis ziek op de bank lag, ben ik tot de conclusie gekomen dat onze relatie geen toekomst heeft. Ik heb het van de daken geschreeuwd dat ik tot over mijn oren verliefd was op John. En dan moet ik nu toegeven dat ik me heb vergist.”

Toen Justine in het ziekenhuis lag, heeft John haar laten weten haar daarna niet te kunnen verzorgen. “John liet me weten dat hij ervoor zou zorgen dat al mijn spulletjes die bij hem thuis stonden, naar mijn huis zouden worden gebracht. Hij heeft me aangeraden een beroep te doen op de thuishulp. De kerst zal ik grotendeels in mijn eentje doorbrengen.”

De zangeres weet in ieder geval één ding zeker: ze is op dit moment klaar met relaties. “Als ik terugkijk op mijn leven, ben ik altijd op mijn best geweest als ik geen partner had.”

John zelf is nog altijd niet overtuigd van de breuk: “Ja, er zijn spanningen geweest en het klopt dat Justine en ik tot de conclusie zijn gekomen dat samenwonen onmogelijk is. Maar, ik hou nog steeds van Justine en ik ben ervan overtuigd dat we, zo lang we maar niet samenwonen en 24 uur op elkaars lip zitten, met elkaar verder kunnen.”

bron: Shownieuws