Image002 (1)

Na eerste succes in Ahoy keren de Bevers volgend jaar terug met een kerstshow

Afgelopen weekend stonden John en Kees met hun eerste eigen show in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Na dit fantastische succes heeft Johan Derksen als kerstman aangekondigd dat De Bevers op 14 en 15 december 2024 terugkeren naar de Rotterdamse tempel waarin de grootste kerstklassiekers voorbijkomen maar waar ook weer diverse gastartiesten hun opwachting maken. Laatstgenoemde worden in een later stadium bekendgemaakt. Tickets voor het grote kerstfeest zijn vanaf donderdag 5 oktober te koop via www.debeverslive.nl.

‘Afgelopen weekend was echt een droom voor ons die uit is gekomen. Het was zo fantastisch om op dit podium te mogen staan met onze eigen show en met fantastische gastartiesten die ons echt hebben geholpen om er een groot feest van te maken.’ Lieten John en Kees weten. ‘ Wij hebben nu twee shows in Ahoy gedaan, starten in januari met een theatertour door heel Nederland, in juni een geweldige reis naar Curaçao met onze fans en dan mogen wij, als kers op de taart, volgend jaar weer in Ahoy staan. En dan dit keer met een kerstshow, het houdt niet op!’

De Bevers Vieren Kerst in Ahoy

Na het grote succes van De Bevers Live in Ahoy staan zij ook in 2024 weer op de stage van Rotterdam Ahoy. Op 14 en 15 december 2024 brengen John en Kees de kerstsfeer naar Rotterdam met betoverende muziek en onvergetelijke momenten om samen met jou de kerst te vieren, iedereen is van harte welkom!

Tijdens dit kerstfeest komen grootste feest hits voorbij. Het wordt een mix van de grootste kerstklassiekers, het levenslied en duetten met hele bijzondere gastartiesten die samen met John en Kees deze avond tot een groot feest gaan maken. En dat allemaal in Rotterdam!

Ga voor meer informatie naar www.debeverslive.nl

De Bevers Live
De Bevers Live