Thomas Berge Elianne Insta

Na twee gesneuvelde relaties: wonden likken voor Thomas Berge

Nu ook de tweede belangrijke relatie van Thomas Berge is gesneuveld, mag de zanger bij zichzelf te rade gaan wat er telkens misgaat. Het huwelijk van de zanger, die eigenlijk Chiel Ottink heet, is geklapt. Dat bevestigt zijn inmiddels ex-vrouw Elianne Zweipfenning op Instagram. De verklaring van beiden kwam nadat geruchten over een breuk de afgelopen paar dagen de ronde deden.

Ondanks dat de twee in relatietherapie zaten om de boel te redden, kwam de breuk toch als een verrassing voor Elianne. Thomas zou afgelopen donderdag hebben gezegd dat hij een punt achter hun huwelijk wilde zetten. Elianne zegt aangeslagen: “Mijn hart is vorige week in duizend stukjes gebroken. Met een pasgeboren baby en een kleintje van 14 maanden was een gebroken gezin nooit wat ik voor ogen had. Ik stond altijd achter de gedachte ‘in voor- en tegenspoed’ maar helaas is dit niet wederzijds gebleken. Voor mijn kindjes zal ik altijd alles over hebben en daar ga ik nu dan ook 100% voor. Zij zijn mijn nummer één. Gelukkig krijg ik veel steun en liefde van de mensen om mij heen en dat geeft me kracht voor nu en de toekomst.”

Ook Thomas laat van zich horen met een verklaring op Instagram. “De berichten zijn waar. Het klopt dat ik een punt achter onze relatie heb gezet. Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voort te zetten.” Thomas en Elianne gaven elkaar in 2022 het jawoord. Op Tweede Kerstdag 2022 verwelkomden ze hun eerste kindje samen: zoontje Saint. In januari 2024 zag een tweede spruit het levenslicht: dochter Sky Méa.

Uit een eerdere relatie heeft de zanger al een zoon, Jack (10). Ook in zijn vorige relatie heeft Thomas roerige tijden gekend. Zo kickte hij af van drugs en verliet hij zijn voormalige verloofde Myrthe Mylius en hun gezamenlijke zoontje Jack om voor iedereen een beter leven te creëren. Met de huidige beschuldigingen van overspel gedurende zijn huwelijk met Elianne, is er van verbetering ogenschijnlijk weinig sprake…

Foto: Instagram