Edsilia Pb 2018 26 Jean Marc Kessely

Naast Fred van Leer heeft ook Edsilia Rombley geen contact meer met Glennis Grace

De klap, de vechtpartij en het rumoer dat Glennis Grace eerder dit jaar ontketende bij supermarkt Jumbo heeft ook verregaande gevolgen voor haar sociale leven. Gaf goede vriend Fred van Leer eerder al aan geen trek meer te hebben in het verschijnen van Glennis in zijn muziekshow, nu laat ook Edsilia Rombley weten op dit moment niet te praten met haar collega en vriendin Glennis Grace. Dat vertelde de zangeres woensdagavond in de talkshow HLF8.

“Nee, nee”, antwoordde Rombley op de vraag of ze haar vriendin recent nog gesproken heeft. “Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee.” Edsilia leek er liever niet meer over te willen zeggen. Eerder dit jaar gaf Edsilia bij Eva Jinek aan tafel nog aan dat Glennis een vriendin is “die je niet zomaar laat vallen”. Samen met Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormt Edsilia Rombley de vrouwenformatie Ladies of Soul. Hun concerten voor dit jaar werden afgezegd vanwege het geweldsincident met Glennis in een Amsterdamse supermarkt in februari van dit jaar. Of de dames nog doorgaan, is onbekend.

Glennis Grace 260921 Ajdj (1)
Foto Glennis Grace: AJDJ

Onlangs eiste het Openbaar Ministerie een werkstraf van tweehonderd uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand tegen Glennis. De uitspraak volgt op 9 november.

Foto Edsilia: Jean Marc Kessely