Premiere Zin In Liefde

Nachtmerrie op vakantie voor Ron Boszhard

Ron Boszhard en zijn vriendin Emilie hebben een ware horrorvakantie achter de rug in Turkije. Ron vertelt in Party: “Ik weet niet hoe het komt, maar de
laatste tijd hebben wij gewoon heel slechte vakanties. De afgelopen keer waren er wat harde bedden en Emilie had last van haar rug, waarop ik vroeg of ik de dokter moest bellen. Van Emilie hoefde dat niet. Maar na een half uurtje zei ze dat ze zo’n pijn in haar rug en nek had dat ze echt naar de dokter moest. Ik ben daarop naar beneden gegaan voor de dokter en niet veel later heb ik Emilie naar beneden gebracht en toen bleek dat ze een injectie moest hebben in haar rug. Emilie wilde dat niet, want zij vond het eng om dat in het buitenland te doen. ’Als je het niet doet, dan hou je die pijn’, sprak ik tegen Emilie, want ze kon bijna niet lopen en ademen.”

Hoe dit dramatische avontuur verder afloopt in een Turks ziekenhuis, leest u deze week in Party. Haal ‘m nog gauw even in huis voor het weekend!

Foto: Brunopress