Natasja Froger 5bcc10705239dc06573e61c8aba31812ce7d0bcc Het Is Hier Geen Hotel

Natasja Froger trots op zoon Maxim Froger in Expeditie Robinson

Maxim Froger is momenteel op RTL4 en Videoland te zien in ’Expeditie Robinson’. Ook zijn broer Didier deed in het verleden mee aan het survivalprogramma. Party is benieuwd of dat ook iets zou zijn voor hun moeder Natasja Froger: ”Nee, ik ben ervoor gevraagd maar ’Expeditie
Robinson’ is niks voor mij. Ik zie er misschien niet zo uit, ik ben altijd keurig slank, maar ik kan niet zonder eten, haha. En ik kan ook niet allerlei bondjes smeden, want dat zie je bij mij meteen aan mijn gezicht. Ik ben daar veel te eerlijk voor.”

Natasja Froger miste contact met zoon Maxim tijdens Expeditie Robinson

Op Max ben ik onwijs trots. Ik vond het als moeder vooral heel lastig dat ik hem tijdens zijn deelname niet kon appen of bellen.”