Hartenhuis Award Uitreiking 2019,

Natasja Froger wordt een gerimpeld appeltje

Dat Natasja Froger (57) een zonaanbidder is, zie je volgens haar aan haar huid. ”Ik heb René al gewaarschuwd dat ik een gerimpeld appeltje word.” Aan ’Nouveau’ laat de zangersvrouw weten dat ze om fit te blijven aan wandelen en hardlopen doet. En los van haar chocoladeverslaving eet Natasja zo gezond mogelijk. Van roken moet…

Dat Natasja Froger (57) een zonaanbidder is, zie je volgens haar aan haar huid. ”Ik heb René al gewaarschuwd dat ik een gerimpeld appeltje word.” Aan ’Nouveau’ laat de zangersvrouw weten dat ze om fit te blijven aan wandelen en hardlopen doet. En los van haar chocoladeverslaving eet Natasja zo gezond mogelijk. Van roken moet de moeder van Didier en Maxim niets weten. Alcohol drinkt Natasja ook nauwelijks. Ze zegt: ”Ik heb nooit drank nodig gehad om te feesten of gek te doen. Ik loop ook op een paar glazen water de polonaise tot vijf uur ’s ochtends. Ik ben dus ook altijd de BOB.”

Foto: Hollandse Hoogte