Beschuit met muisjes…

Topmodel Kim Feenstra heeft er nooit een geheim van gemaakt dolgraag moeder te willen worden. Maar helaas bleek het nog niet zo makkelijk voor de beauty om zwanger te geraken. Moeder Natuur gooide roet in haar babyplannen. Maar Kim gaf niet zomaar op, ze zette alles op alles om haar droom uit te laten komen. Dapper ging ze een ivf-traject in. De eerste keer was het tot haar teleurstelling niet raak, maar de tweede ivf-poging bleek een schot in de roos. Helemaal van een leien dakje gingen de afgelopen negen maanden niet, want Kim had last van alle denkbare zwangerschapskwaaltjes. Maar vorige week was het grote moment dan eindelijk daar, het model schonk het leven aan haar prachtige eerste kind. De geboorte van zoontje Brooklyn werd uiteraard gevierd met blauwe ballonnen en beschuitjes met muisjes. Let Kim als fotomodel doorgaans op haar lijn, als het gaat om het vieren van het leven van haar kind, schuift ze de beschuitjes met muisjes gewoon lekker naar binnen. Die 187 calorieën, daar heeft ze momenteel even lak aan.

Wat dieetgoeroe Sonja Bakker daarvan vindt? Die heeft vast geen moeite met af en toe zondigen. Het leven moet immers wel leuk blijven, en daar hoort lekker eten en drinken nou eenmaal bij. Sonja heeft de 45 al aangetikt, maar ziet er nog altijd jeugdig uit. Wat is haar beautygeheim? ”Elk half jaar gebruik ik een beetje botox.” Ze is uiterst tevreden met haar uiterlijk. ”Ik geef mezelf een dikke 8,5.”

Ook Maxime Meiland kan tevreden zijn met haar looks. De jongste dochter van Martien en Erica spat van het beeldscherm af. Iets wat cameraman Leroy ook niet is ontgaan. Hij is als een blok voor de blonde schone gevallen. Maxime is dolgelukkig met haar vriendje. Ze hoopt een tweede kindje met Leroy op de wereld te mogen zetten. Opa Martien heeft de rollen beschuit en muisjes vast al in de Hengelose voorraadkast staan, naast de wijn uiteraard.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur