Nicol Kremers 13072023 Ajdj (1)

Nicol Kremers: ‘Ik heb een trauma overgehouden aan Peter Gillis’

Ze heeft zich helemaal vrij gemaakt van Peter Gillis (61), de vakantieparkenbaas met wie ze jarenlang samenleefde en tegen wie ze aangifte heeft gedaan van mishandeling. Maar net nu Nicol Kremers (33) lekker op zichzelf woonde in haar eigen huisje in Utrecht, moest ze onderduiken wegens gevaarlijke dreiging. Het wordt de realityster allemaal te veel. In Thailand gaat ze werken aan haar trauma. Vlak voordat ze vertrok, ging Party bij haar langs op haar onderduikadres voor een openhartig onderhoud.

Nicol: “Ik heb een trauma overgehouden aan de 4,5 jaar relatie met Peter. Ik ben mishandeld door hem en ik heb daar recent aangifte van gedaan. Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik ’s nachts wakker schrik en dan bang ben. Ik kamp met angstaanvallen en wil liever niet alleen zijn. Daarom heb ik iedere dag mensen om me heen. Ik hoop dat ik terugkom uit Thailand zonder nachtmerries en zonder angstaanvallen. En ik hoop dat de nachten beter worden. Ik slaap het laatste jaar weinig, heel weinig. En als ik wakker schiet ’s nachts, badend in het zweet, dan ben ik angstig en kom ik ook niet meer in slaap.”

Foto: AJDJ