Nicolette Kluijver weet ’t niet te verkopen

Die Nicolette Kluijver. Als presentatrice verkoopt ze hele verhalen en weet ze kijkers op het puntje van hun stoel te krijgen. Maar dat zegt op andere vlakken helemaal niks. Zo blijft haar gigantische woonboerderij maar in de verkoop staan. Begin mei was het bíjna zo ver. Iemand had een optie tot koop genomen op haar huis, maar helaas is er steeds wéér een nieuwe kink in de kabel.

Bonaire

Nicolette woont momenteel op Bonaire, samen met haar ex-man Joost Staudt en hun drie kinderen. De twee wonen apart, maar zijn nog steeds goede vrienden. Door de verhuizing naar het zonnige eiland kwam haar woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel in de verkoop. In de eerste instantie zette ze haar woning te koop voor een bedrag van 2.850.000, maar zakte daarna een ton. Hoewel de boerderij van alle luxe voorzien is, wil de verkoop niet vlotten.

Uit de verkoop gehaald
Begin mei was er opnieuw hoop: er was iemand die optie tot koop had genomen. Helaas bleef het bij een optie. Dit is de zoveelste tegenslag bij de verkoop van het huis, waardoor de woonboerderij uit de verkoop is gehaald. Er is één schrale troost: er gloort een winst van vele tonnen aan de horizon als de boerderij wel wordt verkocht.

Champagne al koud
Er rust een vloek op het verkopen van huizen bij Nicolette. Bij haar voormalige woning, in Amsterdam-Zuid, werd zij geconfronteerd met oplichterij. De koper bleek een oplichter te zijn. Hij had het pand uitvoering bekeken en liet een intentieverklaring opstellen. Deze verklaring kost al snel duizenden euro’s en moet door de verkoper worden betaald. Nicolette had de champagne al koud gezet, maar helaas bleef het geld uit. De oplichter had al eerder soortgelijke praktijken toegepast, en het bleek erg lastig om hem aan te pakken. Voor nu wordt het geduld van Nicolette en Joost nog even op de proef gesteld.

Bron: Party / Beeld: Party