Nienke Plas Insta

Nienke Plas opgelucht: hartoperatie dochtertje geslaagd

Grote opluchting bij Nienke Plas en haar man Resley. De YouTuber en cabaretier heeft een update gegeven over de gezondheidssituatie van haar bijna eenjarige dochter. Het meisje is geboren met een hartafwijking en is voor de tweede keer geopereerd.

“De operatie zit erop”, schrijft Nienke op Instagram. “Ruim vijf uur later kregen we het belletje van de chirurg. Alles is goed gegaan, Godzijdank. Of het universum, of gewoon de artsen, de energie van familieleden aan de andere kant, de ontelbaar kaarsjes die dierbaren hebben aangestoken. En Harley haar eigen sterke wilskracht niet te vergeten. Zo veel om dankbaar voor te zijn.”

Het hart van het meisje heeft volgens Nienke “een nieuw lappie erbij gekregen. Van het hartzakje van een rund, dus ze is nu kwart kalf. Het staat haar goed, want de kwaliteit van haar hart is gestegen. En voor nu aansterken en bijkomen.”

De 37-jarige YouTuber is haar volgens dankbaar voor hun steun. “Bedankt voor iedereen die een momentje heeft genomen om een berichtje te sturen of aan haar te denken. Het heeft geholpen.”

Bron: nu.nl / foto: Instagram