Niet alleen voetbaltalent in de familie Kluijvert!

De moeder van Patrick Kluijvert is onlangs overleden. Iedereen mist Lidwina enorm. Patrick lijkt op haar. Net zoals zijn moeder was, is hij een ster in de
keuken. Want thuis in Barcelona is het niet zijn vrouw Rossana die in de pannen roert, maar Patrick! ”Thuis kook ik altijd”, zei hij eerder. ”Aangezien Rossana totaal niet kan koken, haha. Rossana is zelf meer van de kant-en-klaar maaltijden. De liefde voor het koken komt voornamelijk van mijn moeder. Dat vind ik heel leuk om te doen.”

Shane Kluijvert: kleine keukenprins

Ook Patrick en Rossana’s zoon Shane (15) is net zoals zijn vader en overleden oma een keukenprins. Hij heeft op jonge leeftijd zelfs al een aantal kookboeken uitgebracht. Shane is een groot fan van gezond koken, net zoals zijn vader. Kookwonder Shane roemde zijn vader dan ook ooit in een interview: ”Hij kan alles maken, van Surinaams tot pasta!” De passie voor lekker eten klaarmaken, blijft dus in de familie Kluivert voortleven. Zo koestert het gezin niet alleen de liefde en de mooie momenten die ze met oma Lidwina hebben beleefd, maar ook de overheerlijke gerechten die ze altijd klaar kon maken en zo leeft Patricks moeder Lidwina voort in hun harten.