K3 Vleugels

Nieuw album “Vleugels” van K3 is meteen goed voor een gouden plaat

Hanne, Marthe en Julia hebben een nieuw album klaar: “Vleugels”. Het album bevat 12 nummers waarvan er vier al eerder uitkwamen als single. Het ultieme zomerliedje “Mango Mango” is momenteel al goed voor meer dan vier miljoen streams. Daarnaast zijn de songs “Vleugels”, “Nooit meer oorlog” en “Visje in het water” er ook op terug te vinden. De songs die het album voor de rest compleet maken zijn: “Sprookjesboek”, “Het mooiste liedje ooit”, “Parapluutjes”, “Wat doe ik met mijn haar”, “Hier komt de zon”, “Toetje”, “Ik geloof in jou” en “Kampioen”. Dit laatste nummer draagt K3 speciaal op aan de atleten van de Special Olympics. Het album “Vleugels” is vanaf afgelopen vrijdag 18 november overal verkrijgbaar en te beluisteren.

Gouden plaat

Op de dag van release zijn er al meer dan 20.000 exemplaren verkocht van de cd. Waardoor het nieuwe K3 album “Vleugels” nu al goed is voor een gouden plaat!

Voor Julia is dit intussen al haar derde album met K3. En met succes want het allereerste album “Waterval” is al meer dan 26 miljoen keer gestreamd. Het live album “Kom Erbij” is, net zoals de gelijknamige theatershow momenteel nog in Nederland toert, enorm populair.

Foto: