Wibi Soerjadi Free

Nieuw bij MAX: Paleistuinen Concert met Wibi Soerjadi

MAX zendt zondag 19 juli Paleistuinen Concert met Wibi Soerjadi uit om 23.00 uur bij MAX op NPO 1. In deze muzikale uitzending laat de bekende concertpianist Wibi Soerjadi verschillende werken horen vanuit de 17de-eeuwse paleistuinen van Paleis het Loo.

Paleis het Loo is wereldberoemd door de prachtige 17de-eeuwse paleistuinen. Meer dan 300 jaar woonden en werkten de Oranjes op Paleis het Loo. Op deze unieke plek voert Nederlands bekendste concertpianist en componist Wibi Soerjadi een exclusief concert uit met werken van onder anderen Frédéric Chopin, Franz Liszt, Charles Aznavour en Queen.

Wibi Soerjadi, dit jaar 50 jaar geworden, begon zijn muzikale carrière op zeer jonge leeftijd. Wibi gaf zijn eerste concert toen hij 11 jaar oud was en won op zijn 15de levensjaar de eerste prijs van het Prinses Christina Concours. Met zijn indringende en beeldende pianospel weet Wibi een groot publiek te raken en imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek. Ditmaal vanuit de magische paleistuinen van Paleis het Loo.

Paleistuinen Concert met Wibi Soerjadi
Zondag 19 juli
Om 23.00 uur op NPO 1

Foto’s Wibi Soerjadi: Omroep MAX