John De Bever 070222 Ajdj (3)

Nieuwe avonturen voor John de Bever!

John de Bever heeft met zijn nominatie voor de Gouden Televizier-Ring het onmogelijke waargemaakt en de Nederlandse televisiewereld op zijn grondvesten doen trillen. Maar het is tijd voor nieuwe avonturen! Zo komt er vandaag een nieuw duet met Corry Konings uit en start 26 oktober het nieuwe seizoen van ‘De Bevers’ bij RTL5 (en Videoland)!

Niets blijft geheim in nieuwe reeks ‘De Bevers’…
John de Bever liet eerder weten geen enkel geheim voor zijn fans te hebben en werkelijk álles te willen laten zien. De zanger heeft van zijn hart nooit een moordkuil gemaakt. In zijn voetbalcarrière maakte hij geen geheim van zijn homoseksualiteit, in interviews geeft hij zijn ongezouten mening en eerlijkheid staat bij hem hoog in het vaandel. De volkszanger weigert ook elke vorm van censuur en zei eerder: ‘Ze mogen uitzenden wat ze willen!’ Maar geldt dat ook voor zijn bezoek aan Anny Schilder, de (enige) vrouw voor wie hij ooit in vuur en vlam stond? Wat bespraken de twee en… hoe eindigde hun weerzien? We gaan het beleven in een nieuwe serie van ‘De Bevers’, waarin weer veel te beleven valt. Zo wordt er geïnvesteerd in een frikandellenkraam in Kroatië, overweegt Kees ondanks zijn diepgewortelde angst voor naalden een haartransplantatie en organiseren de twee een Kerstfanreis naar Almelo. De draaiende camera’s van ‘De Bevers’, dat vanaf 26 oktober een nieuw seizoen beleeft bij RTL5 en Videoland, legden elk moment vast.

Nieuwe singel van hét levenslied-duo van ons land
Ondertussen vecht John de Bever, samen met zijn muzikale harstvriendin Corry Konings, voor het echte levenslied. Hét levenslied-duo van de lage landen is, na hun verloren jaren, druk bezig met het maken van nieuwe waardevolle herinneringen. En dit is terug te horen op de nieuwe single die 21 oktober wordt uitgebracht. De vrolijke meezinger, het vervolg op de successingle ‘Een Vriend Voor Het Leven’, heeft als alleszeggende titel ‘Jouw Stem, Jouw Lach, Jouw Blik’.

Foto: Andries Jelle de Jong