Tommie Christiaan Insta

Nieuwe baan voor Tommie Christiaan

Zanger Tommie Christiaan stopt (voorlopig) met zingen en heeft een nieuwe baan! Hij heeft zijn ’tweede’ hart gevolgd en is opgeleid tot hovenier. Op social media deelt hij zijn persoonlijke verhaal.

“Deze tijd staat voor mij voor het opnieuw uitvinden van mezelf. Geen optredens, theatertour gecancelled. Zoveel moois in het verschiet en een wereldwijde pandemie die roet in het eten gooit. Nu kan ik bij de pakken neer gaan zitten, maar soms vergeet je dat je veel meer kan dan je denkt!”, begint Tommie zijn verhaal.

Hij vervolgt: “Toen Corona toesloeg heb ik een tijd gehoopt op een snelle omslag zodat we allemaal weer verder konden, maar het duurde en duurde. Ik wordt straks vader en wil koste wat kost mijn gezin onderhouden en ervoor zorgen dat mn zwangere meisje deze mooie periode op een fijne manier doorkomt en ons kleine mannetje in een stressloze, liefdevolle situatie geboren wordt.”

Daarom heeft de zanger tientallen mailtjes gestuurd naar verschillende hoveniersbedrijven en uiteindelijk is hij bij een bedrijf in Bleiswijk aangenomen. “En een week later leer ik sierbestrating leggen, schuttingen maken, pergola’s bouwen en hoe je een tuin moet onderhouden. Ik zie dit niet als een vlucht of een verlies. Ik heb door deze situatie iets gevonden waar ik heel gelukkig van word en ben er trots op!”

Tommie kan rekenen op veel lof van zijn volgers, zo is op te maken uit de reacties. “Ik vind dit zo sterk en goed, het 1 sluit het andere niet uit” en “Wauw, wat goed van je en wat goed dat je dit deelt! Ik vind het heel inspirerend. Het beste ervan maken, dat is het enige dat we kunnen doen. En ondertussen luister ik nog zeer regelmatig naar je muziek, want ook daar ben je heel inspirerend! Wens je alle geluk”, wordt er onder andere gereageerd.

bron: Shownieuws / foto: Instagram