Placeholder

Nieuwe liefde

Waar de meeste mensen lange tijd nodig hebben om over een stukgelopen relatie heen te komen, stappen veel beroemdheden hier ogenschijnlijk met het grootste gemak overheen. De ene  partner is de deur nog niet uit, of een nieuwe levensgezel zit alweer op hun loungebank. De dozen tissues die het ’gewone volk’ er doorheen jaagt om hun gebroken hart weg te snotteren, lijken bijna hysterisch te noemen als je het vergelijkt met de souplesse van veel sterren als het gaat om hartzeer.

Neem bijvoorbeeld presentatrice Susan Blokhuis. Op pagina 17 jammert zij perplex te zijn geweest toen haar man haar verliet. Twee weken lang huilde ze onafgebroken. ”Het was een vreselijk moeilijke periode.” Maar ze moest door met haar leven en herpakte zichzelf, zo liet ze met gepaste trots weten. En dit lukte haar wonderwel. Want de moeilijke periode waarover zij spreekt -de periode vol tranen en hartverscheurend verdriet- blijkt slechts enkele weken te hebben geduurd. Drie weken na de breuk met ex-man Guus, ontmoette zij namelijk op een feestje haar nieuwe grote liefde Michel. Je zou er bijna jaloers van worden.

Ook het sporthart van Pieter van den Hoogenband blijkt nogal snel op hol te slaan. De zwemmer leek met het grootste gemak van het echtelijk bed -dat hij deelde met de moeder van zijn  kinderen- tussen de lakens te duiken met collega-waterrat Ranomi Kromowidjojo. Ranomi bleek echter ook niet de ware te zijn; Pieter viel kortgeleden als een blok voor de blonde Marie Jose. Hij is stapelverliefd op zijn nieuwe liefje, die ook nog eens zwemt in het geld.

Natuurlijk zijn er ook sterren die niet zomaar van de ene relatie in de andere rollen. In Party deze week bijzondere verzoeningen; BN’ers die niet zomaar opgeven als het thuis even minder goed gaat, maar vechten voor hun liefdesgeluk. Alain Clark en René Froger hebben bijvoorbeeld bewezen dat sommige beroemdheden net ’echte mensen’ zijn. Een pak van m’n hart…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie