Placeholder

Nieuwe single en theaterconcerten voor Jeroen van der Boom

‘Deze is voor jou’ is de nieuwe single van Jeroen van der Boom. Daags na de première van zijn theatertournee ‘Dit Ben Ik 2.0′ lanceert de zanger zijn allernieuwste plaat. Met dit nieuwe nummer brengt Jeroen een ode aan dierbare vriendschappen.

‘Vaak gaan teksten over de liefde,’ laat Jeroen van der Boom weten. ‘Meestal voor je partner. Maar ik wilde deze keer over echte vriendschap zingen. We hebben allemaal een goede vriend of vriendin in je leven die je soms jarenlang niet ziet. Maar wanneer je elkaar weer tegenkomt, is het als vanouds. Je kan ieder je eigen weg inslaan, maar er is ook altijd een weg die je weer samenbrengt. Dat vind ik het mooie van vriendschap.’

Afgelopen week is Jeroen van der Boom begonnen met zijn theatertournee Dit Ben Ik 2.0. De aftrap was in Veenendaal en tot en met maart 2019 toert Jeroen door heel Nederland. ‘Uiteraard breng ik mijn nieuwe single Deze is voor jou ten gehore, maar ook vele andere mooie nummers. Ik vertel veel anekdotes uit mijn leven en carrière en natuurlijk ga ik weer een aantal bekende Nederlanders imiteren. Het wordt echt een feest.’

Bestel nu kaarten voor deze bijzondere, humoristische en hartverwarmende show via Party en:

  • MAAK KANS OP EEN THUISCONCERT VAN JEROEN
  • ONTVANG EEN UPGRADE NAAR DE BESTE ZITPLAATSEN
  • KRIJG EEN MINI-ABONNEMENT OP EEN TIJDSCHRIFT NAAR KEUZE

Een overzicht van de steden, theaters en speeldata van Jeroen plús de mogelijkheid om direct kaarten te bestellen vindt u via deze link.